Bakul Surat Khabar


PROMOSI PROMOSI!!
, dapatkan bakul-bakul di bawah dengan HARGA RUNTUH!!


* Bakul yg mempunyai tangkal/pemegang. Sesuai untuk meletakkan barang-barang perhiasan atau bekas simpanan cenderamata.
* Bakul seperti menara condong ini sesuai digunakan untuk perhiasan. Jika ditambah dengan hiasan bungan-bungaan makin bertambah serinya. Boleh juga di jadikan bakul untuk baju.* Bakul ini juga sesuai untuk perhiasan dalaman rumah. Serinya bertambah apabila dihiaskan dengan hiasan bunga-bungaan.


* Bakul yg bersaiz besar ini akan menyerlahkan sudut rumah anda. Makin terserlah jika diletakkan dng hiasan bunga.* Bakul sebesar kotak tisu ini boleh digunakan untuk melatakkan kotak tisu atau barang-barang hiasan. Sesuai diletakkan dalam kereta. Kepada sesiapa yang hendak bertunang dan ingin melangsungkan perkahwinan, bakul ini sesuai dijadikan sebagai bekas hantaran, boleh custom nak kecil atau besar.* Bakul bulat ini sesuai untuk letak baju-baju yang hendak dibasuh. Mengikut kretiviti anda untuk kegunaan bakul ini.* Bakul bersaiz kecil ini sesuai untuk simpanan barang-barang seperti kunci, gula-gula dan macam-macam lagi.


* Terdapat juga bakul untuk telur yg digunakan untuk majlis kenduri. gambar akan di muat naik nanti. Harga RM 2.50/1pcs.

* Anda juga boleh mereka bentuk bakul yg hendak ditempah mengikut kehendak anda.Tempah banyak2, anda akan mendapat harga DISKAUN..Jom order sekarang!!

0 Comments to "Bakul Surat Khabar"

Leave a Reply